Masaj

 

Reprezinta o alternativa non-invaziva si umana, bazata doar pe capacitatea naturala a organismului de a se vindeca.

Va asteptam la Feel Fit unde kinetoterapeutii nostrii va pot oferi diferite tehnici de masaj personalizate.

Personal Training

Iti ofera posibilitatea de a executa miscari corecte alaturi de un antrenor personal care sa iti acorde atentie deosebita, un antrenament de rutina si un plan de nutritie adecvat corpului tau.

 

Nutritie sportiva

Ca si nutritie sportiva Feel fit utilizeaza produsele Energybody, care se produc de 24 ani in Germania. Sunt produse de marca, inovatoare in domeniul nutritiei sportive. Acestea se pot utiliza daca faci performanta in sport, se pot utiliza ocazional, la practicarea unui sport de reabilitare, cu ajutorul suplimentelor.  Feel Fit este unic importator de produse Energybody in Romania.

 

...si nu in ultimul rand va putem oferi:

 

    - Solar

    - Sauna

    - Jacuzzi

    - Camera relaxare

    - Vestiar dotat cu dusuri si grupuri sanitare

    - Parcare

Beneficiile sportului

preview

Activitatea fizica regulata asigura reglarea metabolismului, reduce stresul, combate insomnia, imbunatateste respiratia, circulatia sanguina si digestia.

De asemenea asigura dezvoltarea fizica si psihica, fortifica sistemul osos si articulatiile. In plus, previne si combate obezitatea, previne diabetul, bolile cardiovasculare, reumatismul si osteoporoza.

Sportul asigura buna functionare asistemului nervos prin oxigenarea corespunzatoare a creierului si nu in ultimul rand creste increderea in sine.