Steel Tonic

 
Ø   este un program care raspunde oricarui tip de client avansat dar si incepator, cu orice constitutie fizica, indiferent de nivelul de coordonare motrica pe care il are.
 
Ø   este un antrenament de 50 de minute, energic si intens, foarte eficient pentru arderea grasimilor si tonifiere/definirea tuturor grupelor musculare.
 
Ø   programul combina antrenamentul localizat anaerob (tonifiere) cu antrenamentul specific localizat aerob si antrenamentul aerob total (cardio)
 
Ø   REZUMAND STEEL TONIC ARE MIXUL PERFECT INTRE CARDIO SI TONIFIERE, ENERGIE SI INTENSITATE, ATITUDINE, VIVACITATE, CU REZULTATE IN SCURT TIMP.

Tae Bo

Ultima moda in materie de exercitii fizice, o combinatie de Tae Kwon Do, aerobic, balet, karate, box, dans, hip-hop si antrenament cu greutati se numeste Tae Bo (Total Awareness Excellent Body Obedience) si a fost dezvoltat in anii ’80 de catre Billy Blanks.

Regimul de antrenament este aerobic, benefic pentru sistemul cardiovascular, insa cel mai important lucru in legatura cu Tae Bo este pentru majoritatea practicantilor modul in care se ard caloriile.

Imbunatateste echilibrul, coordonarea, mobilitatea, intareste musculature si sistemul osos. Este foarte popular printre femeile cu varsta intre 20 si 30 de ani, insa este destinat tuturor categoriilor de persoane, oricine putand practica si beneficia de pe urma acestui antrenament.

Billy Blanks spunea despre Tae Bo ca iti da o putere pe care nu realizezi ca o ai. Aceasta te imputerniceste si  te face sa te simti mult mai bine. Nu te dezvolti numai fizic ci si spiritual. Multi vor crede ca invata o arta martiala, insa, nu este un curs de autoaparare si deci nu ar trebui sa folositi aceste tehnici in afara salii de antrenament. Exercitiile cu un grad mai mare de dificultate, care implica lovituri inalte de picior si sarituri, sunt caracterizate de o mare solicitare a intregului corp si sunt cele care va vor ajuta sa ardeti calorii; exercitiile usor de executat nu vor face decat sa va mentina in forma.

Zumba

Zumba Fitness este un program deosebit de eficient care combina pasi de dans cu exercitii de fitness, pe o muzica extrem
de antrenanta care nu poate decat sa iti incante simturile si auzul.

Elementul surpriza care face diferenta dintre acest program si alte programe de aerobic si fitness este dat de atmosfera incendiar de distractiva si placuta care insoteste coregrafiile fiecarei melodii.

Este clasa la care faci efort intr-un mod extrem de placut, arzi calorii, tonifici intreaga musculatura corporala, razi, te distrezi si nici macar nu-ti dai seama cand au trecut cele 60 de minute. La sfarsitul clasei pleci cu zambetul pe buze, intrebandu-te in gand: Cand e urmatoarea sedinta? De-abia astept!

Zumba inseamna DISTRACTIE… este acel tip de exercitiu pe care ti-ai dori sa-l faci zilnic si te simti bine facandu-l !

Zumba combina energia si muzica ritmata, motivanta, cu miscari unice de dans care faciliteaza invatarea rapida, asigura buna dispozitie si te ajuta sa slabesti. Programul este un mix de aerobic si fitness, cu miscari in ritmuri melodice rapide care tonifica si sculpteaza corpul. Pentru aceste exercitii se foloseste o combinatie de dansuri latino si internationale, creand astfel un antrenament eficient, dinamic si captivant.

Lectiile profesioniste de Zumba prezinta urmatoarele avantaje:

* iti modeleza corpul.

* iti dezvolta coordonarea si rezistenta.

* te relaxeaza in cel mai placut mod dupa o zi stresanta la birou sau in traficul din Bucuresti.

* este diferit. Probabil ca nu ai putea crede ca pe aceste ritmuri de muzica ai putea sa faci exercitii de fitness.

* este foarte eficient. Este un gen de aerobic, dar este mult mai distractiv si te ajuta sa rezisti in acest program pana vei reusi sa vezi rezultatele dorite.