Contactati-ne!

Daca doriti sa obtineti mai multe informatii va rugam sa completati formularul de mai jos si o sa revenim in cel mai scurt timp la dvs.
 
Sunt de acord cu termenii si conditii

 

______________________________________________________

SC Feelfit SRL

Str N. Titulescu nr 8

545400 Sighisoara

Tel./Fax: 0265 770 873

Termeni si Conditii

 

Toate informatiile continute în acest site sunt considerate cu caracter general. Acest site nu contine sfaturi sau recomandari cu privire la nici un domeniu de activitate, informatiile continute nefiind un fundament pentru investitii, initierea unor afaceri sau dezvoltarea acestora sau orice alte decizii. Astfel S.C. Feelfit. S.R.L. nu poate fi responsabil pentru nici un fel de daune produse utilizatorului site-ului.

Desi obiectivul nostru este de a va transmite informatii actualizate si exacte, S.C. Feelfit. S.R.L. nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, cu toate ca depunem toate diligentele pentru remedierea acestora.In nici un caz S.C. Feelfit. S.R.L. (sau oricare dintre subsidiari, afiliati, angajati, agenti, distribuitori, consilieri, specialisti sau licentiatori) nu sunt responsabili pentru orice actiune pe care utilizatorul o întrereprinde si are un rezultat negativ, sau îi produce vreo pierdere de orice fel, sau pentru orice informatie pe care utlizatorul a folosit-o rezultâ îr-o pierdere a acestuia de orice fel, pentru orice informatie folosita de terti sau site-uri cu trimitere la site-ul www.feelfit.ro, sau pentru orice software folosit pe site-ul www.feelfit.ro si care poate afecta sistemul de operare al utilizatorului sau orice alte erori, virusi si pericole de natura soft-ului folosit .

S.C. Feelfit. S.R.L. nu poate garanta/controla actualitatea/ exactitatea informatiilor prezente si nu este responsabil de contactarea nici unui virus.