Bine ati venit la FEEL FIT!

Feel Fit a luat nastere la initiativa unei familii, Baier Hans si Nicoleta, care din pasiune pentru sport au decis sa puna bazele unei sali de sport profi in care membrii sa gaseasca ceea ce cauta si anume: activitati care sa ii deconecteze de problemele cotidiene, redarea fortei interioare si nu in ultimul rand un stil de viata sanatos.

 

Cu o suprafata de aproximativ 3000 de mp Feel Fit va pune la dispozitie diferite facilitati:

- Receptia,sala de asteptare, bar sportiv, in care se regasesc produsele Energybody;

- Sala de fitness si cardio care este dotata cu aparatura profesionala.

- Sala de cursuri de 300mp - accesorizata pentru toate cursurile sustinute. Dintre accesorii amintim:  free weights, saltele, corzi pentru sarit, steppere, mingi medicinale si nu in ultimul rand partea de sonorizare si climatizare.

- Sala de forta va ofera posibilitatea de a lucra cu greutati incorporate si libere.

- Masaj

- Solar, Sauna, Jacuzzi

- Fizioterapie, Reflexoterapie si Recuperare Medicala

Fiind un business de familie, facut din pasiune Echipa Feel Fit pune mare pret pe intampinarea membrilor cu zambet cald, o echipa tanara, entuziasta si profesionista.

Feel Fit - For your life !!! 

Oferta Fitness 1

Man

Mai multe detalii gasiti AICI.

Oferta Fitness 2

woman

Mai multe detalii gasiti AICI.

CLICK AICI

si vezi ce oferte speciale ti-am mai pregatit!

Termeni si Conditii

 

Toate informatiile continute în acest site sunt considerate cu caracter general. Acest site nu contine sfaturi sau recomandari cu privire la nici un domeniu de activitate, informatiile continute nefiind un fundament pentru investitii, initierea unor afaceri sau dezvoltarea acestora sau orice alte decizii. Astfel S.C. Feelfit. S.R.L. nu poate fi responsabil pentru nici un fel de daune produse utilizatorului site-ului.

Desi obiectivul nostru este de a va transmite informatii actualizate si exacte, S.C. Feelfit. S.R.L. nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, cu toate ca depunem toate diligentele pentru remedierea acestora.In nici un caz S.C. Feelfit. S.R.L. (sau oricare dintre subsidiari, afiliati, angajati, agenti, distribuitori, consilieri, specialisti sau licentiatori) nu sunt responsabili pentru orice actiune pe care utilizatorul o întrereprinde si are un rezultat negativ, sau îi produce vreo pierdere de orice fel, sau pentru orice informatie pe care utlizatorul a folosit-o rezultâ îr-o pierdere a acestuia de orice fel, pentru orice informatie folosita de terti sau site-uri cu trimitere la site-ul www.feelfit.ro, sau pentru orice software folosit pe site-ul www.feelfit.ro si care poate afecta sistemul de operare al utilizatorului sau orice alte erori, virusi si pericole de natura soft-ului folosit .

S.C. Feelfit. S.R.L. nu poate garanta/controla actualitatea/ exactitatea informatiilor prezente si nu este responsabil de contactarea nici unui virus.